Снимка Фейсбук/Георги БабалиевСпартак тотално надигра Марек, но бяхме спрени от съдията. Това

...
Снимка Фейсбук/Георги БабалиевСпартак тотално надигра Марек, но бяхме спрени от съдията. Това
Коментари Харесай

Бабалиев: Спартак тотално надигра Марек

Снимка Фейсбук/Георги Бабалиев

Спартак тотално надигра Марек, само че бяхме спрени от съдията. Това в Дупница беше безусловно кръвопролитие. Първо, бе подмината дузпа за нас при 0:0, а по-късно им дадоха несъществуваща дузпа, при която нямаше даже контакт, и от нея падна изравнителния гол. На рефера като че ли му бе комфортно да изкара мача до еднакъв и го реализира. Това сподели за " Петел " Георги Бабалиев.

 

При равенството в Дупница 20-годишният нападател вкара първия си гол за Спартак и към този момент се е разписвал във Втора лига за три тима. Другите два са Витоша Бистрица и Локомотив София.

Аз лично очаквах да вземем 4 точки от двете си гостувания на Септември и Марек. Но и против Септември съдийството не беше 50 на 50. Щабъд на домакините скачаше от пейката против всяка решение. Спартак обаче ще продължи да играе мач за мач и да преследва високите си цели, добави Георги.

Очаквам нещо хубаво да се случи на Спартак този сезон, само че дано бъдем търпеливи. Колективът е прелестен, всички момчета са суперготини. Имаме опитни играчи, от които мога да науча доста. Като Владо Мирчев, който е играл в Шампионската лига и е забавен състезател. Янчо Андреев също, Виктор Митев, Генади Луго, да не изброявам още, сподели още Бабалиев.

Вътрешната конкуренция в Спартак е огромна, такава е и в офанзива, което е добре за отбора. Давам всичко от себе си в тренировките и мачовете, и се стремя да оправдая треньорското доверието, когато го получа. Публиката също е превъзходна, следва ни на всички места и е нашият 12-и състезател, приключи Георги Бабалиев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР